Αναθεώρηση διανομέα αλουμινίου Satechi 10 θυρών USB 3

0
Αναθεώρηση διανομέα αλουμινίου Satechi 10 θυρών USB 3

Δημιουργώ πολλά βίντεο, έργα τέχνης και γραφικά. Είναι κάτι που μου αρέσει, αλλά με όλα τα μικρά αρχεία, τείνω να χρησιμοποιώ πολλές μονάδες USB για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Μεταξύ αυτού και του γεγονότος ότι ο αδερφός μου και εγώ χρησιμοποιούμε πολύ παλιές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής iPod Touch, χρειαζόμουν περισσότερες θύρες USB για τον υπολογιστή μου. Παρατήρησα ότι ο μπαμπάς μου είχε συμπεριλάβει έναν διανομέα αλουμινίου Satechi 10 Port USB 3 ως μέρος του Οδηγού δώρων για την Ημέρα του Πατέρα 2016. Τον ρώτησα αν μπορούσα να το ελέγξω και να το εγκαταστήσω για χρήση με τον „κοινοτικό“ μας iMac… Ευτυχώς, συμφώνησε.

Χαρακτηριστικά διανομέα αλουμινίου USB 3 10 θυρών Satechi

Διαθέτει επτά θύρες USB 3.0 και τρεις αποκλειστικές θύρες φόρτισης USB. Αυτές οι τρεις θύρες στα δεξιά του διανομέα Satechi παρέχουν τροφοδοσία στις συσκευές που φορτίζονται με USB—ακόμη και σε tablet που απαιτούν λίγο περισσότερο ρεύμα. Υπάρχει μία θύρα 5V 2.1A και δύο θύρες 5V 1.0A (τροφοδοτείται από εξωτερικό τροφοδοτικό). Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να φροντίζετε τα τηλέφωνα, τα tablet σας κ.λπ. Ολόκληρος ο κόμβος αλουμινίου έχει ουσιαστική αίσθηση, αλλά ζυγίζει μόνο 5,5 ουγγιές. Αν και είναι συμβατό προς τα πίσω με USB 2.0, αν τύχει να συνδέσετε μια συσκευή USB 2.0, ρίχνετε ολόκληρη την ταχύτητα όλων των συνδεδεμένων συσκευών σε αυτές τις χαμηλότερες ταχύτητες. Για αυτόν τον λόγο, συνιστούμε πραγματικά να το αφιερώσετε σε συσκευές USB 3.0, εκτός εάν η ταχύτητα δεν σας απασχολεί. Επίσης, δεν υπάρχει ποινή ταχύτητας για τη χρήση των σημείων φόρτισης USB, ανεξάρτητα από τον τύπο της συνδεδεμένης συσκευής.

Το Satechi 10 Port USB 3 Hub αλουμινίου συνοδεύεται από εγγύηση 1 έτους και θα το επισκευάσουν εάν είναι ελαττωματικό. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Satechi 10 Θύρες USB 3 Hub αλουμινίου μπροστά

Προδιαγραφές διανομέα USB 10 θυρών Satechi

  • Συνδεσιμότητα: USB 3.0, συμβατό προς τα πίσω με USB 2.0 και USB 1.1
  • Συμβατότητα: Windows 98/ME/2000/XP/Vista/7/8 και Mac OS X
  • Διαστάσεις: 7 x 2,5 x 5,75 ίντσες.
  • Βάρος: 5,5 oz (χωρίς καλώδιο τροφοδοσίας)
  • Εγγύηση: 1 έτος

Χρήση του διανομέα Satechi 10 θυρών USB 3.0

Λατρεύω την εμφάνιση αυτού του κόμβου. Το περίβλημα από αλουμίνιο ταιριάζει με το χαμηλό του iMac μας. Είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση—το έβαλα σε λειτουργία χωρίς καν να κοιτάξω τις οδηγίες (αν αυτό δεν αποδεικνύει ότι έχει εύκολη εγκατάσταση, δεν ξέρω τι κάνει).

Ένα από τα χόμπι μου είναι να συλλέγω μοναδικές μονάδες USB, οπότε μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή. Μπορώ να χρησιμοποιήσω έως και επτά USB ταυτόχρονα. Για το iPod Touch μου και το iPad Pro της οικογένειας και διάφορα τηλέφωνα, είναι υπέροχο που μπορώ πλέον να φορτίζω έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Αυτό θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη για τον υπολογιστή οποιουδήποτε, αλλά αν έχετε ένα προϊόν της Apple, είναι ακόμα καλύτερο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar