Επισκόπηση ακουστικών και μικροφώνων beyerdynamic PRO X

1
Επισκόπηση ακουστικών και μικροφώνων beyerdynamic PRO X

Σήμερα, η beyerdynamic παρουσίασε τα νέα της ακουστικά και μικρόφωνα της σειράς PRO X. Τα ακουστικά είναι ουσιαστικά πανομοιότυπα εκτός από το ένα είναι ανοιχτό πίσω και το άλλο είναι κλειστό. Τα μικρόφωνα όμως είναι λίγο διαφορετικά. Θα εξετάσουμε και τα τέσσερα σε αυτήν την επισκόπηση, αλλά έχουμε ζητήσει ορισμένες μονάδες ελέγχου. Ανυπομονώ για αυτό σύντομα.

Ακουστικά beyerdynamic DT 700 και DT 900 PRO X

Όπως αναφέραμε, τα δύο νέα ακουστικά είναι ουσιαστικά ίδια εσωτερικά. Τα beyerdynamic DT 700 και DT 900 PRO X είναι ονομαστικά 48 ohm που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το τηλέφωνό σας ή με τον ενισχυτή ακουστικών σας. Είναι ελαφριά (και τα δύο γύρω στα τρία τέταρτα της λίβρας) και έχουν πολύ βελούδινα ακουστικά. Τα ακουστικά και το μαξιλαράκι της κεφαλής είναι αφαιρούμενα και αντικαθίστανται.

Η μόνη πραγματική διαφορά μεταξύ των ακουστικών beyerdynamic DT 700 και DT 900 PRO X είναι η σχεδίαση με ανοιχτή πλάτη και κλειστή πλάτη. Ακόμη και οι τιμές είναι ίδιες στα 299 δολάρια το ζευγάρι. Μας αρέσει πολύ η υποδοχή mini-XLR που χρησιμοποιούν για τη σύνδεση του καλωδίου στα ακουστικά. Αυτό δημιουργεί μια εξαιρετικά ασφαλή σύνδεση. Περιλαμβάνουν δύο καλώδια (3 μέτρα και 1,8 μέτρα). Αυτά προορίζονται σαφώς για μακροχρόνια χρήση και έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση. Ανυπομονούμε να τους ακούσουμε!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar