Επισκόπηση ανεμιστήρων AC Infinity Cooling

2
Επισκόπηση ανεμιστήρων AC Infinity Cooling

Η έλλειψη αερισμού μπορεί να σκοτώσει γρήγορα τον ακριβό εξοπλισμό του home cinema. Είτε προέρχεται από έναν ενισχυτή σωλήνα που αντλεί τη ζεστασιά των ηχοφίλων είτε από τους επεξεργαστές βίντεο στα σύγχρονα AVR, η συσσώρευση θερμότητας μπορεί να ρίξει τον εξοπλισμό σας σε λειτουργία προστασίας και να μειώσει τη διάρκεια ζωής του. Στην ιδανική περίπτωση, θα έχετε τον εξοπλισμό σας σε ορθάνοιχτα ντουλάπια. Αλλά μερικές φορές χρειάζεται να κάνουμε συμβιβασμούς στην τοποθέτηση για να κάνουμε τον χώρο βιώσιμο και να μην έχουμε τον εξοπλισμό ως το επίκεντρο του δωματίου. Για αυτές τις περιπτώσεις, οι ανεμιστήρες ψύξης AC Infinity ταιριάζουν.

Τι είναι?

Το AC Infinity διαθέτει μια σειρά ανεμιστήρων που παρέχουν ψύξη στα εξαρτήματά σας. Έχουν μια ποικιλία μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων εμπρός, επάνω και πίσω εξαντλημένων ανεμιστήρων. Ορισμένα είναι ενσωματωμένα μοντέλα που εγκαθιστάτε στο ράφι του εξοπλισμού σας. Άλλοι κάθονται πάνω από τα εξαρτήματά σας.

Τα μοντέλα αρχικού επιπέδου διαθέτουν βασικούς ελέγχους για ρυθμίσεις ταχύτητας και ενεργοποίησης/απενεργοποίησης Τα πιο ακριβά μοντέλα διαθέτουν ψηφιακές οθόνες που δείχνουν την ταχύτητα του ανεμιστήρα και τις θερμοκρασίες εξαρτημάτων, μαζί με πιο προηγμένες έξυπνες ρυθμίσεις.

Τι κάνουν καλά οι ανεμιστήρες ψύξης AC Infinity

  • Αθόρυβη λειτουργία σε χαμηλές έως μέτριες ταχύτητες. Οι ανεμιστήρες και τα εξαρτήματά τους είναι κατασκευασμένα για αθόρυβη λειτουργία. Οι ανεμιστήρες είναι ομαλοί και κινούν επαρκή όγκο αέρα.
  • Ευκολία λειτουργίας. Τα έβαλα σε λειτουργία. λιγότερο από 5 λεπτά. Τα χειριστήρια είναι διαισθητικά και δεν χρειάζεστε μεταπτυχιακό για να κατανοήσετε τις οδηγίες.

Ποιος χρειάζεται αυτό το προϊόν;

  • Άτομα που έχουν τον εξοπλισμό AV τους σε κλειστά ντουλάπια ή σε έπιπλα που δεν έχουν παρέχουν επαρκή ροή αέρα γύρω από τις οπές εξαερισμού.
  • Άτομα που διαθέτουν ηχεία που επιβαρύνουν απαιτητικά τον εξοπλισμό σας ή ενισχυτές που παράγουν σημαντική θερμότητα.
  • Εκείνοι που δεν θέλουν να ταράζουν τις ρυθμίσεις. Ρυθμίστε το και ξεχάστε ότι είναι το επίκεντρο αυτών των προϊόντων. Ρυθμίστε το συναγερμό υψηλής θερμοκρασίας και θα ενεργοποιηθούν και θα απενεργοποιηθούν όπως απαιτείται για να διατηρήσετε αυτές τις θερμοκρασίες.

Ποιος δεν χρειάζεται αυτό το προϊόν;

  • Οι λάτρεις που θέλουν να προσθέσουν «ακραία» ψύξη στα συστήματά τους, αλλά έχουν επαρκή χώρο γύρω από τον εξοπλισμό τους. Στο σύστημά μου, βλέπω οριακές πτώσεις 5°C σε κανονικές θερμοκρασίες λειτουργίας. Αν στρέψω τους οπαδούς στην υψηλότερη ταχύτητά τους, θα δω μια πιο σημαντική πτώση, αλλά ο ήχος είναι αφόρητος σε ένα σκηνικό οικιακού κινηματογράφου.

Τιμολόγηση και είδη

Οι ανεμιστήρες ψύξης AC Infinity διατίθενται σε πολλαπλές λύσεις. ο ανεμιστήρες rack έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται σε ράφι και λειτουργούν από 120 $ έως περίπου 170 $ ανά εξάρτημα (μπορεί να χρειαστείτε περισσότερα από ένα για μια ολοκληρωμένη λύση ψύξης). Ανεμιστήρες δέκτη (σχεδιασμένο για να τοποθετείται πάνω από δέκτη AV, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε εργαλείο) κυμαίνεται μεταξύ $50 και $120. Θαυμαστές του ντουλαπιού μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων σε ένα έπιπλο και να κυμαίνεται μεταξύ $25 και $100 ανά εξάρτημα.

Η ετυμηγορία

Ένας ανεμιστήρας ψύξης AC Infinity είναι απαραίτητος για τους λάτρεις του AV που προτιμούν να έχουν τον εξοπλισμό τους σε κλειστό ντουλάπι ή σε χώρο που δεν παρέχει επαρκή αερισμό. Η τιμή είναι πολύ προσιτή, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία εγκατάστασης και χρήσης. Για όσους έχουν σωστή απόσταση, μπορείτε να το παραλείψετε. Για όποιον ενδιαφέρεται για τον αερισμό του εξοπλισμού AV του, το AC Infinity έχει μια λύση ανεμιστήρα ψύξης για εσάς!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar