Πληρώνεστε για να είστε καλοί στα παιχνίδια με το Haste Arcade

0
Πληρώνεστε για να είστε καλοί στα παιχνίδια με το Haste Arcade

Η δημιουργία εσόδων από την ικανότητα κάποιου δεν είναι κάτι νέο. Είναι λίγο πολύ το πώς λειτουργούν όλα τα οργανωμένα αθλήματα, ολόκληρη η βιομηχανία ψυχαγωγίας και κάθε άλλη εταιρεία. Αποκτούμε μια δεξιότητα, πουλάμε αυτή τη δεξιότητα (υποβάλλοντας αίτηση για θέσεις εργασίας) και πληρωνόμαστε για να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ικανότητα. Λοιπόν, μερικοί άνθρωποι είναι καλοί στα παιχνίδια. Και αν έχουν άλλες δεξιότητες, μπορούν να πάνε στο Twitch και να πληρωθούν για αυτό. Τι γίνεται όμως αν θέλουν απλώς να είναι καλοί; Η Haste έχει προτείνει έναν τρόπο για όσους είναι καλοί στα παιχνίδια να πληρώνονται μέσω της εφαρμογής arcade τους. Πως? Bitcoin φυσικά.

Τι είναι το Haste Arcade;

Αν έχετε παίξει ποτέ ένα παλιό παιχνίδι arcade, έχετε δει έναν πίνακα κατάταξης. Αν είσαι τόσο μεγάλος όσο εγώ, ξέρεις την αίσθηση του να βλέπεις τα τρία αρχικά σου εκεί πάνω ως ένα από τα καλύτερα στο παιχνίδι (τουλάχιστον από την τελευταία φορά που ήταν αποσυνδεδεμένο). Το Haste Arcade είναι ουσιαστικά αυτό, αλλά σας πληρώνουμε για να διατηρήσετε αυτή την κορυφαία θέση στο παιχνίδι.

Πώς λειτουργεί

Κανονικά, αγόραζες ένα παιχνίδι, έπαιζες το παιχνίδι, βαριόσουν το παιχνίδι και αγόραζες ένα νέο παιχνίδι. Με το Haste Arcade, όλα αυτά αλλάζουν. Δεν αγοράζεις το παιχνίδι. Όπως ένα αυτόνομο παιχνίδι arcade, πρέπει να πληρώσετε για να παίξετε. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιούν ένα νόμισμα που ονομάζεται Duro. Τι είναι το Duro; Λοιπόν, αυτό είναι περίπλοκο. Είναι βασικά ένα κλάσμα του Bitcoin. Δεδομένου ότι το Bitcoin ποικίλλει σε τιμή, είναι δύσκολο να κλειδώσετε ακριβώς αυτό που αξίζει μέχρι να προσπαθήσετε να το ξοδέψετε (ή να το αγοράσετε). Όμως, σύμφωνα με αυτό το άρθρο, 100 Duro είναι περίπου 10 σεντς. Άρα 1 Duro είναι περίπου το ένα δέκατο του σεντ. Οπότε… όχι πολύ.

Για να παίξετε ένα παιχνίδι στο Haste Arcade, θα ξοδέψετε ένα αριθμό Duro (αλλάζει, θα φτάσουμε σε αυτό). Αν μπείτε στο leaderboard, μπορείτε να κερδίσετε το Duro πίσω. Το πόσο εξαρτάται από τη θέση σας. Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, αν είσαι στην πρώτη θέση, παίρνεις το 10% από ό,τι ξοδεύει κάποιος για να σε καθίσει. Έτσι, αν, για παράδειγμα, ένα σωρό άτομα στο Haste Arcade προσπαθήσουν να πληρώσουν συνολικά 10.000 Duro, θα πληρώνεστε 1.000 Duro επειδή είστε καλοί στο παιχνίδι. Απλό, σωστά; Υπομονή φίλε!

Μπείτε στα Μαθηματικά!

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, διαφορετικές θέσεις στον πίνακα κατάταξης του Haste Arcade πληρώνουν διαφορετικά ποσοστά. Αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Υπάρχουν πραγματικά διαφορετικοί πίνακες κατάταξης! Για να είστε καλοί σε ένα παιχνίδι στο Haste Arcade για να πληρωθείτε τα μεγάλα χρήματα, θα ξεκινούσατε από το επίπεδο Εξάσκησης. Αυτό το επίπεδο κοστίζει το λιγότερο ανά παιχνίδι και επομένως πληρώνει τα λιγότερα. Αλλά, μόλις γίνεις καλός, μπορείς να φτάσεις σε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα. Δες παρακάτω:

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά επίπεδα που κοστίζουν σημαντικά διαφορετικά ποσά για να παίξετε. Η εξάσκηση κοστίζει μόνο 4 Duro ενώ το τμήμα High Roller κοστίζει 200.000 Duro ανά παιχνίδι. Ο χρόνος που μπορείτε να παραμείνετε στον πίνακα κατάταξης αλλάζει επίσης ανά κατηγορία. Εάν είστε πολύ καλοί σε ένα παιχνίδι Haste Arcade, μπορείτε να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε την πρώτη θέση στο τμήμα High Roller και να πληρώνεστε για πάντα. Αλλά κάθε παιχνίδι δεν είναι φθηνό. Καλύτερα να είσαι καλός αλλιώς θα βγεις 200$ το ποπ!

Περιμένετε…Είναι αυτό ένα σχέδιο πυραμίδας;

Όχι πραγματικά. Δεν χρειάζεται να στρατολογήσετε άλλους ανθρώπους, από μόνοι σας, αλλά βασίζεστε στο να παίζουν άλλοι. Και αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το πρόβλημα της Haste Arcade. Μέχρι στιγμής, έχουν επτά παιχνίδια στην υπηρεσία τους. Οι περισσότεροι βαθμολογικοί πίνακες έχουν λιγότερα από μια χούφτα βαθμολογίες. Οι περισσότερες ήταν 13. Σαφώς, χρησιμοποιούν το CES 2022 (και αυτά τα παιχνίδια) ως «απόδειξη ιδέας» για να προωθήσουν αυτήν την υπηρεσία στις μεγάλες εταιρείες παιχνιδιών. Γιατί όταν οι μικροσυναλλαγές γίνονται ευρύτερα παράνομες, οι μεγάλοι κατασκευαστές παιχνιδιών θα αναζητήσουν νέες ροές εσόδων.

Η αποδοχή μας

Εάν το ποσοστό μετατροπής είναι σωστό, κοστίζει ένα κλάσμα του σεντ για να παίξετε ένα παιχνίδι στο τμήμα Εξάσκησης. Αυτό κάνει το Haste Arcade εξαιρετικά προσιτό σε σχεδόν οποιονδήποτε. Το πρόβλημα, προφανώς, είναι να έχεις ένα παιχνίδι που κάποιος θέλει να παίξει. Πρέπει να βρουν αυτή την εμπειρία δολοφονίας arcade που γίνεται viral. Εάν το κάνουν αυτό, αρκετοί άνθρωποι θα ξοδέψουν αρκετό χρόνο (και χρήμα) προσπαθώντας να γίνουν καλοί στο παιχνίδι, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες στο leaderboard του Haste Arcade να πληρωθούν.

Αν μπορούμε να κάνουμε μια πρόταση: Υπάρχει μια μεγάλη κοινότητα speedrunning εκεί έξω. Τους αρέσει να γίνονται καλοί στα παιχνίδια και θα πληρώσουν (Haste Arcade ή οποιονδήποτε άλλον) για να έχουν πρόσβαση. Πολλά σύγχρονα παιχνίδια έχουν συνδεθεί με διαδικτυακούς διακομιστές. Όταν η βάση του παίκτη στεγνώνει πάρα πολύ, αυτοί οι διακομιστές κλείνουν και το παιχνίδι ουσιαστικά δεν μπορεί να παίξει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει να παίξει αυτό το παιχνίδι. Εάν το Haste Arcade μπορούσε να εξασφαλίσει μερικά από αυτά τα παιχνίδια και να τα φιλοξενήσει, μπορεί να βρουν μια κοινότητα περισσότερο από πρόθυμη να πληρώσει για να παίξει τα παιχνίδια της. Απλά μια σκέψη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε HasteArcade.com.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar