Το νέο Thunderbolt Dock της OWC επεκτείνει μαζικά τη λειτουργικότητα

3
Το νέο Thunderbolt Dock της OWC επεκτείνει μαζικά τη λειτουργικότητα

Η OWC κυκλοφόρησε το νέο της Thunderbolt Dock για να επεκτείνετε μαζικά τη λειτουργικότητα των υπολογιστών σας που είναι εξοπλισμένοι με Thunderbolt. Οι υπολογιστές με συνδέσεις Thunderbolt 4 καθώς και οι υπολογιστές Mac εξοπλισμένοι με M1 Mac και Thunderbolt 3 μόλις αναβαθμιστούν στο νέο Apple MacOS 11 ‚Big Sur‘ μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το νέο dock. Τι κάνει? Ας το αναλύσουμε.

Το μπροστινό μέρος της βάσης διαθέτει υποδοχή κάρτας SD, σύνδεση USB 2.0, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και υποδοχή υποδοχής Thunderbolt 4 για το φορητό υπολογιστή σας. Αυτή η θύρα κεντρικού υπολογιστή θα παρέχει ισχύ 90 watt για τη φόρτιση του υπολογιστή. Το πίσω μέρος έχει μια θύρα τροφοδοσίας, τρεις ακόμη συνδέσεις Thunderbolt 4, μια σύνδεση Gigabit Ethernet και τρεις θύρες USB 3.2. Όλες οι θύρες USB και Thunderbolt μπορούν να τροφοδοτήσουν συνδεδεμένες συσκευές και οι θύρες Thunderbolt υποστηρίζουν επίσης συσκευές και οθόνες USB. Η σύνδεση Ethernet σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε το OSWC Thunderbolt Doc για σταθερό και αξιόπιστο διαδίκτυο σε όλες τις συσκευές σας.

Οι συνδέσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσθήκη αποθηκευτικού χώρου, συσκευών ή έως δύο οθόνες 4K ή μία οθόνη 5K/6K/8K. Μπορείτε να δημιουργήσετε τρεις ξεχωριστές αλυσίδες συσκευών, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε συσκευές από τη μία αλυσίδα χωρίς να επηρεάσετε ή να αποσυνδέσετε τις άλλες. Το OWC Thunderbolt Dock διαθέτει υποδοχή ασφαλείας Kensington και Nano Security Slot για αντικλεπτική καλωδίωση.

Το OWC Thunderbolt Dock είναι διαθέσιμο για παραγγελία τώρα μέσω MacSales.com για $249. Εάν δεν διαθέτετε υπολογιστή με δυνατότητα Thunderbolt, το OWC διαθέτει άλλες βάσεις σύνδεσης που λειτουργούν με τον υπολογιστή σας. Ελέγξτε τα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar