Υπηρεσία επισκευής οθόνης iPhone DISH και αντικατάστασης μπαταριών

0
Υπηρεσία επισκευής οθόνης iPhone DISH και αντικατάστασης μπαταριών

Όταν σπάτε την οθόνη του τηλεφώνου σας, μερικές φορές νιώθετε ότι ο κόσμος τελειώνει. Ιδιαίτερα τα iPhone της Apple είναι εξαιρετικά ακριβά και η αντικατάσταση της οθόνης είναι μια διαδικασία που δεν αγνοείται καθόλου – αν και πολλοί πωλητές θα σας κάνουν να πιστεύετε ότι το να το κάνετε μόνοι σας είναι το καλύτερο σχέδιο. Η νέα υπηρεσία επισκευής και αντικατάστασης μπαταρίας οθόνης iPhone DISH ξεκίνησε φέτος και ταιριάζει με τον στόλο των επαγγελματιών τους με μια εντελώς νέα σουίτα υπηρεσιών. Το νέο τμήμα DISH Smart Home Services μπορεί να λάβει οποιοδήποτε από τα παρακάτω τηλέφωνα και είτε να αντικαταστήσει μια ραγισμένη ή σπασμένη οθόνη είτε να αντικαταστήσει την μπαταρία με ένα υψηλής ποιότητας μοντέλο συμβατό με την Apple:

 • Apple iPhone 5
 • Apple iPhone 5C
 • Apple iPhone 5S
 • Apple iPhone 6 (όχι 6S)
 • Apple iPhone 6 Plus (όχι 6S Plus)

Και, φυσικά, μπορούν να κάνουν και την αντικατάσταση της οθόνης και της μπαταρίας αν χρειαστεί.

Λεπτομέρειες ανασκόπησης σέρβις DISH iPhone Screen Repair

Το DISH κάνει επισκευές επί τόπου—αυτό σημαίνει ότι έρχονται σε εσάς. Το ωραίο είναι ότι δεν επιτρέπουν απλώς να έρθετε στο σπίτι σας. Θα σας συναντήσουν στο γραφείο, στο γυμναστήριο — οπουδήποτε μπορείτε να αφιερώσετε 30-45 λεπτά και να εξασφαλίσετε έναν χώρο με αρκετό φως για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Αυτό που είναι ωραίο σε αυτό είναι ότι μπορείτε να έχετε τη συσκευή σας όσο περιμένετε για το ραντεβού επισκευής. Με άλλες υπηρεσίες επισκευής, πρέπει είτε να πάτε σε μια τοποθεσία επισκευής είτε να στείλετε το τηλέφωνό σας και να περιμένετε τουλάχιστον 3-7 ημέρες για να το λάβετε πίσω.

Η DISH Smart Home Services ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί τα καλύτερα διαθέσιμα ανταλλακτικά για τις επισκευές του iPhone (προς το παρόν τα εξαρτήματα OEM δεν είναι διαθέσιμα σε προμηθευτές εκτός της Apple) και τα υποστηρίζουν με εγγύηση 60 ημερών.

Ενώ επισκευάζουν το ραγισμένο ή σπασμένο γυαλί οθόνης και αντικαθιστούν τις μπαταρίες στα Apple iPhone 5, 5C, 5S, 6 και 6 Plus, δεν μπορούν να επισκευάσουν συσκευές που έχουν υποστεί ζημιά από υγρά. Για αυτό, θα πρέπει ακόμα να περάσετε από την Apple και να πληρώσετε το τέλος επισκευής εκτός εγγύησης (εκτός αν έχετε άλλη ασφάλεια για το τηλέφωνό σας που το καλύπτει).

Τέλη επισκευής iPhone Services DISH Smart Home Services

Τιμές iPhone 5S

 • Αντικατάσταση μπαταρίας – 74,99 $
 • Επισκευή οθόνης – 134,99 $
 • Επισκευή οθόνης/μπαταρίας – 174,98 $

Τιμές iPhone 6

 • Αντικατάσταση μπαταρίας – 74,99 $
 • Επισκευή οθόνης – 154,99 $
 • Επισκευή οθόνης/μπαταρίας – 194,98 $

Τιμές iPhone 6 Plus

 • Αντικατάσταση μπαταρίας – 74,99 $
 • Επισκευή οθόνης – 184,99 $
 • Επισκευή οθόνης/μπαταρίας – 224,98 $

Χρήση των DISH Smart Home Services

Καλέσαμε την DISH Home Services και τους βάλαμε να επισκευάσουν την οθόνη σε ένα iPhone 5S που είχε παρουσιάσει κατάγματα λόγω πίεσης στην οθόνη. Ξεκίνησαν χρησιμοποιώντας μια βεντούζα για να βγάλουν την παλιά ραγισμένη οθόνη.

Ανοιχτή επισκευή οθόνης DISH iPhone

Στη συνέχεια, αποσύνδεσαν το καλώδιο που πηγαίνει στο κουμπί αρχικής οθόνης για να τους επιτρέψουν να αφαιρέσουν εντελώς τη διάταξη της οθόνης και να ξεκινήσουν τη διαδικασία αφαίρεσης του κουμπιού αρχικής οθόνης TouchID και άλλων εξαρτημάτων που δεν αποτελούν μέρος της νέας διάταξης οθόνης.

Κλείσιμο επισκευής οθόνης DISH iPhone

Κατά την επισκευή της οθόνης DISH iPhone, ο τεχνικός του DISH Smart Home Services τοποθέτησε κάθε βίδα και εξάρτημα σε ένα προσεκτικά τοποθετημένο μέρος, ώστε να συναρμολογηθεί ξανά το τηλέφωνο με την αντίστροφη σειρά χωρίς να ξεχάσει κάποιο εξάρτημα.

DISH Τα εξαρτήματα iPhone χωρίζονται

Τα τελευταία βήματα ήταν η επανασυναρμολόγηση του τηλεφώνου και, τέλος, η επαναφορά της νέας διάταξης οθόνης στη θέση της.

DISH επανασυναρμολόγηση οθόνης iPhone

συμπέρασμα

Τα εργαλεία που χρησιμοποίησε ο τεχνικός του DISH Smart Home Services ήταν κορυφαίας ποιότητας και σχεδιάστηκαν ειδικά για επισκευές iPhone της Apple. Μπορούσα να πω ότι η τεχνολογία ήταν καλά εκπαιδευμένη και έμπειρη—ακόμα και πριν μου πουν ότι είχε αντικαταστήσει περισσότερες από 70 οθόνες iPhone πριν κάνει τη δουλειά μου. Η DISH υποστηρίζει επίσης τις επισκευές της με εγγύηση και μας είπε ότι αποκαθιστούν οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά κατά τη διάρκεια μιας επισκευής. Ο τεχνικός μας είχε μόνο έναν λόξυγγα καθ‘ όλη τη διάρκεια που επισκεύαζε οθόνες και μπαταρίες iPhone.

Η χρήση της υπηρεσίας επισκευής οθόνης iPhone DISH είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ένας επαγγελματίας χειρίζεται την επισκευή του Apple iPhone σας. Εάν λάβετε υπόψη το κόστος της αντικατάστασης ή της επανάληψης μιας κακής επισκευής, το να πληρώσετε έναν επαγγελματία γίνεται μια πραγματικά σωστή επιλογή.

Ελέγξτε έξω την επισκευή έξυπνου τηλεφώνου DISH δικτυακός τόπος.

Αγορά στο Audiogurus

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar